Verbouwen met gerust gevoel

U woont of werkt met veel plezier in uw huidige onderkomen. Er is echter één ding wat u tegenstaat. Een gedateerde badkamer of een te kleine keuken, een lastige indeling of het ontbreken van extra ruimte. Een verbouwing kan dan uitkomst bieden. Maar hoe pak je zoiets aan en wat kost het? Otte laat het u graag zien. We hebben alle ervaring en expertise in huis om uw wensen te kunnen realiseren. We denken mee in de mogelijkheden en zijn transparant over de bijbehorende prijsconsequenties. Ook kosten voor mogelijke onvoorziene zaken maken we vooraf inzichtelijk. Zo heeft u alle mogelijkheden en risico’s op een rijtje en kunt u met een gerust gevoel keuzes maken.
 

Duurzaamheid

De wens om duurzame oplossingen te verwerken in een bestaande woning of bestaand bedrijfspand groeit. Otte volgt alle trends dan ook op de voet. De kosten van de allernieuwste technieken zijn soms nog lastig terug te verdienen in verbruik. Maar de ontwikkelingen hierin gaan hard en Otte gaat hierin mee. Wij adviseren u helder over de mogelijkheden en brengen de kosten en opbrengsten duidelijk in beeld.

 

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde verbouwprojecten:

 
 

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak of mail naar info@otte.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kennismaking met ons bedrijf.