Otte is een transparant en flexibel aannemersbedrijf met een breed dienstenpakket. Van nieuwbouw en verbouw tot onderhoud, niets is ons vreemd. Of het nu gaat om het repareren van een klein defect in een woonhuis of de realisatie van een compleet bedrijfspand, Otte is breed inzetbaar. En we doen het met plezier, bouwen is onze passie.
 

Korte lijnen

Bij Otte vinden we korte communicatielijnen belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat u tijdens het hele project een vast contactpersoon heeft. Een ervaren en flexibele projectleider die luistert naar uw wensen, u goed adviseert, zorgt dat afspraken nagekomen worden en waarbij u altijd met uw vragen terecht kunt.

Eerlijk en transparant

Het persoonlijke contact met uw contactpersoon begint bij het inventariseren van uw wensen. Daarna krijgt u advies over de mogelijkheden en de bijbehorende prijsconsequenties. Daarbij houden we rekening met voorziene en onvoorziene zaken. We werken met een transparante offerte. Bij Otte krijgt u geen vervelende verrassingen gaandeweg. Wij willen graag dat onze klanten blij zijn met het resultaat. Iets waar ze jarenlang plezier van zullen hebben. Het liefst nog meer plezier, dan waar ze vooraf op gehoopt hadden. Dan hebben we het goed gedaan.

Soepel proces

Doordat alles vooraf goed besproken en voorbereid wordt, verloopt het (ver)bouw- of onderhoudsproces soepel. De vakmensen worden rechtstreeks door de projectleider aangestuurd. Ze weten wat er moet gebeuren en zijn van alle markten thuis. U krijgt niet voor ieder klusje een nieuw gezicht over de vloer, maar heeft te maken met vaste, breed opgeleide en ervaren vakmensen. De projectleider houdt intensief contact met u om het verloop te bespreken en eventuele vragen of verbeterpunten direct op te pakken.

Duurzaam

Als aannemer kun je een belangrijke rol spelen in een duurzame toekomst. We houden alle ontwikkelingen scherp in de gaten en passen deze waar mogelijk toe. Ook in ons eigen bedrijf maken we er zoveel mogelijk gebruik van. Bijvoorbeeld door middel van een warmtepomp en ledverlichting. Naast alle duurzame energie-opwekkers, zijn we ook attent op het hergebruik van materialen, het toepassen van duurzaam isolatiemateriaal en het scheiden van afvalstromen.

Garantie

De vele terugkerende klanten van Otte zijn een bewijs van onze kwaliteit en service. Maar ook het feit dat we garanties geven op het geleverde werk, is voor velen een reden om voor ons te kiezen. Een geruststellende gedachte.