Van klein onderhoud tot grote renovaties. Wij regelen het.

Ieder gebouw verdient aandacht en Otte geeft dat ook. Met goed onderhoud en renovatie zorgen we ervoor dat uw woning of pand comfortabel en duurzaam blijft. Otte voert kleine en grote bouw-gerelateerde werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Van het herstellen van een klemmende deur tot houtrotreparaties en van het vervangen van een slot tot het plaatsen van nieuwe kozijnen. Onderhoud en renovatie is ons dagelijks werk. Door onze ervaring en expertise zijn we in staat u een duidelijke indicatie te geven van de te verwachten kosten op korte en langere termijn.
 

Ook voor u

Otte heeft een brede klantenkring van particulieren, VvE’s, woningstichtingen, beleggers en ondernemers. Of het nu gaat om onderhoud aan woningen, bedrijfspanden, kantoren, scholen of winkels, bij Otte kunt u terecht voor onderhoud en renovatie. Ook herstelschades naar aanleiding van brand, water of storm regelen wij met uw verzekeringsmaatschappij.
 

Industrieel onderhoud

Otte heeft een gunstige ligging aan het havengebied Vlissingen-Oost en zit op korte afstand van Terneuzen. In dit gebied zijn veel bedrijven actief in offshore, chemicaliën en overslag. Onderhoud in deze branches vergt speciale kennis en middelen. Otte is op de hoogte van veiligheidsregels en werkt regelmatig met bepaalde specialistische producten. We hebben ervaring met de degelijke manier van bouwen, die voor deze bedrijven van groot belang is. Wanneer nodig, beschikken wij over een netwerk van gespecialiseerde partners. Bovendien kennen we de veiligheidseisen, zoals vlam-vertragende en antistatuskleding en gekeurde machines en volgen we de richtlijnen van PBM’s en VCA. 

 

Hieronder vindt u een selectie van onze renovatie- en onderhoudswerkzaamheden:


 

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak of mail naar info@otte.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kennismaking met ons bedrijf.